Hoppa till huvudinnehållet

Woody's 2 fixade en poäng mot IFK Kristinehamn U

Publicerad:

IFK Kristinehamn U ledde med 1-0 efter första halvlek hemma mot Woody's 2 i division 6 Värmland östra herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Woody's 2 in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 1-1.

Målen gjordes av IFK Kristinehamn U:s Moyad Aldaoodi och Woody's 2:s Agit Akalp.

IFK Kristinehamn U har en seger, två oavgjorda och två förluster och 9–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Woody's 2 har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 11–10 i målskillnad. Det här var IFK Kristinehamn U:s fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att IFK Kristinehamn U är kvar på femte plats, och Woody's 2 stannar sist, på nionde plats, i tabellen.

I nästa match möter IFK Kristinehamn U Strömtorp B hemma på söndag 24 september 11.00. Woody's 2 möter Ölme onsdag 20 september 19.00 borta.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn FotbollSannavallenWoody's FC 2

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.