Hoppa till huvudinnehållet

Wilma Forsbergs mål räckte inte för Rävåsen mot P 18 IK

Publicerad:

Bortalaget Rävåsen fick se sig besegrat av P 18 IK i söndagens match i division 1 mellersta dam i fotboll. 2-1 (1-0) slutade matchen.

– Vi kommer till Gotland med en god känsla i laget. Vi har lite spelare borta på grund av sjukdom tyvärr men fyller på med 6 stycken U-lagspelare och har på lördagen ett bra träningspass. Första halvlek är vi alldeles för passiva och de får ett skitmål i form av ett långskott som seglar in. I andra halvlek höjer vi oss och skapar många lägen att göra mål, men tyvärr så gör de 2-0 på ytterligare ett konstigt sätt, där de tar chansen på ett tillbakaspel. Vi lyfter upp och gör ett fint mål av Wilma Forsberg 2-1 och vi ger det chansen. P18 spelar fysiskt och drar ner tempot vid alla avbrott. Det jätte tråkigt att vi inte har marginalerna på vår sida. Tyvärr har det sett ut så här under hela säsongen. Vi får vår nionde uddamålsförlust idag och räcker tyvärr inte till, kommenterade Rävåsens tränare Dennis Fransson.

Matchen förblev jämn målmässigt till P 18 IK tog ledningen i 21:a minuten, genom Minami Oi. 2-0-målet kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Emma Sandström slog till och gjorde mål.

Reduceringen till 2-1 för Rävåsen kom direkt därefter när Wilma Forsberg med en minut kvar att spela gjorde mål. Fler mål än så blev det inte för Rävåsen.

Förlusten var Rävåsens nionde uddamålsförlust.

P 18 IK stannar därmed på elfte plats, och Rävåsen på 13:e plats, i tabellen.

I nästa omgång har Rävåsen Husqvarna hemma på Kilsta IP, lördag 23 september 13.00.

Artikeltaggar

FotbollP 18 IKRIK Karlskoga

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.