Hoppa till huvudinnehållet

Rävåsen 2 fixade en poäng mot Råtorp

Publicerad:

Råtorp ledde med 1-0 efter första halvlek hemma mot Rävåsen 2 i division 3 Värmland dam i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Rävåsen 2 in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

– Ibland är fotbollen orättvis. Tycker vi dominerar spelet större delen av matchen, vi skapar många farliga chanser där vi borde ha stängt matchen tidigare. Stor eloge till Rävåsens målvakt som håller kvar dem i matchen med några dunder-räddningar. Det här krysset känns så klart som en förlust, kommenterade Råtorps tränare Charlie Uhlin.

Råtorps mål gjordes av Ida Jönsson och Malin Lind, Rävåsen 2:s av Ronja Lövdahl och Madeleine Smidner.

Det här var Råtorps fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Råtorp på tredje plats i tabellen, och Rävåsen 2 är på sjätte plats.

Råtorp möter Skoghall i nästa match hemma söndag 24 september 16.00. Rävåsen 2 möter samma dag Kristinehamn hemma.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollRåtorps IKRåtorpsvallenRIK Karlskoga

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.