Hoppa till huvudinnehållet

Färjestad utklassade Falu IF på hemmaplan

Publicerad:

Färjestad fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Falu IF i J18 Region väst herr i hockey med 6-1 (3-0, 0-1, 3-0).

Det var andra raka segern för Färjestad, efter 3-2 mot Brynäs i premiären.

Färjestad spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Linus Rydell, Victor Klockervold och Lucas Ryen. Efter 8.55 i andra perioden nätade Joel Janhonen, på pass av Hampus Moberg och reducerade åt Falu IF. Färjestad fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Axel Jansson, Elias Eriksson och Filip Fransén.

Linus Rydell gjorde ett mål för Färjestad och två målgivande passningar.

Torsdag 21 september 19.00 spelar Färjestad borta mot Valbo J18.

Artikeltaggar

Falu IFFärjestad BK JuniorIshockeyJ18 Region västLöfbergs Arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.