Hoppa till huvudinnehållet

Säffle SK vill bryta tunga trenden

Publicerad:

Säffle SK har tre matcher i rad utan seger i division 2 norra Götaland herr inför dagens match på hemmaplan mot trettondeplacerade Vänersborg FK i fotboll. Vänersborg FK fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med IFK Skövde senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Säffle SK, med 3-2.

Vänersborg FK har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.

Artikeltaggar

Division 2 norra GötalandFotbollSäffle SKSporthälla IPVänersborgs FK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.