Hoppa till huvudinnehållet

Ölme ny serieledare i division 6 Värmland östra herr efter seger

Publicerad:

Det blev 10-0 (3-0) för Ölme borta mot Immetorp i lördagens match. Därmed är laget ny serieledare i division 6 Värmland östra herr i fotboll, på samma poäng som tvåan Villastaden. Villastaden har dock en match mindre spelad. För Immetorp betyder resultatet att man är på sjunde plats i tabellen.

– Laget gjorde en bra insats och alla är med och bidrar till segern. Bäst på plan är Noel och Rasmus på innermittfältet. Extra kul att Reza fortsätter med sin målform, kommenterade Ölmes lagledare Charlie Zettergren efter matchen.

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Ölmes Reza Shirazi, som stod för hela fyra mål i matchen.

Övriga mål för bortalaget gjordes av Momoh Konneh 2, Cezar Henrique de Almeida Pereira, Martin Lindblom, Noel Sundén och Clayton da Gunha Guiomarino.

I nästa omgång har Immetorp Bråten borta på Bråtenvallen, söndag 24 september 11.00. Ölme spelar hemma mot Woody's 2 onsdag 20 september 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollIFK ÖlmeImmetorp BKKällmossen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.