Hoppa till huvudinnehållet

Gunnarskog/Bortan och Gillberga delade på poängen

Publicerad:

Hemmalaget Gunnarskog/Bortan och Gillberga tog en poäng var i mötet i division 6 Värmland västra herr i fotboll. Matchen slutade 1-1 (1-1).

– En mycket viktig poäng i bottenstriden för oss, men vi är det bättre laget i matchen och vi borde vunnit denna match efter att bland annat domaren blåst för straff då situationen såg ut att vara utanför straffområdet plus att vi bränner 3 jätteläge ifrån cirka 5 meter ifrån mållinjen. Jag förstår inte hur vi klarar att bränna så många målchanser varenda match. Gillberga är blekare idag emot sist vi mötte de och tycker inte att de skapar jättemycket idag, vi har bra kontroll på matchen tyckte jag. Nu har vi 4 poäng ner till nedflyttningsstrecket med 2 matcher kvar. Så nu har vi satt lite press på Eskilsäter i avslutningen. Roligt också för Sam Reordan att få göra målet idag. En ung duktig spelare. Idag får hela laget beröm för en bra genomförd match med lite extra plus till Erik Hult Andersson och Martin Teodorsson, tyckte Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman, efter matchen.

Målskyttarna var Samuel Reardon (Gunnarskog/Bortan) och Fredrik Alm (Gillberga).

Gunnarskog/Bortan har en seger, en oavgjord och tre förluster och 4–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gillberga har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–9 i målskillnad. Det här var Gunnarskog/Bortans tredje oavgjorda match den här säsongen.

Gunnarskog/Bortan stannar därmed på nionde plats, och Gillberga på tredje plats, i tabellen.

På lördag 23 september 16.00 spelar Gunnarskog/Bortan borta mot Klässbol, och Gillberga hemma mot Grums 2.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGillberga FFGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.