Hoppa till huvudinnehållet

23-åring startar nytt företag i Karlstad

Publicerad:

Fusioniqx startades 14 september 2023.

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Föremålet för företagets verksamhet är att bedriva design av hemsida, marknadsföring, programmering, mjukvaruutveckling, digital marknadsföring och design av logotyper, företagsprofilering och konsultverksamhet som väktare samt därmed förenlig verksamhet."

Ägare är Mohamad Alrayes, 23 år.

Registreringen av företaget gjordes den 14 september, och det har sitt säte i Karlstad.

Artikeltaggar

KarlstadNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.