Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till gård i Råda – pris: 2 500 000 kronor

Publicerad:

2 500 000 kronor fick Claudia och Martin Wiedemann från 79856 Hinterzarten, Tyskland ge för fastigheten på adressen Ås Björkebo Gård i Råda.

Gården omfattar ett hus med boyta på 100 kvadratmeter, skog på 5 hektar, åkermarker på 1 hektar och 1 hektar betesmark. En ekonomibyggnad på 130 kvadratmeter finns också på fastigheten. Köpet från säljarna Gustaaf Verleer och Dora Thea Verleer-Boon blev klart i juli 2023.

I december förra året såldes ett hus bara några hundra meter bort, på Ås 34. Där landade priset på 975 000 kronor för det 45 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerHagfors kommunRådaVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.