Hoppa till huvudinnehållet

FBK Karlstad vill ha revansch i mötet med Säffle SK

Publicerad:

FBK Karlstad hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot Grebbestad, där sviten på åtta raka segrar dock tog slut (2-2). I kväll möter laget Säffle SK i division 2 norra Götaland herr i fotboll på bortaplan. Säffle SK har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med serieledande FBK Karlstad.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FBK Karlstad på hemmaplan med 1-0.

FBK Karlstad är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och två oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Division 2 norra GötalandFBK KarlstadFotbollSäffle SKSporthälla IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.