Hoppa till huvudinnehållet

Fortsatt tågtrafik mellan Kristinehamn och Degerfors

Publicerad:
Det blir en fortsättning på tågavgångar mellan Kristinehamn och Degerfors.
Det blir en fortsättning på tågavgångar mellan Kristinehamn och Degerfors. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Det är nu klart att tågtrafiken på sträckan mellan Kristinehamn och Degerfors ska fortsätta.

Region Värmland har sedan tidigare tecknat avtal med Region Örebro län och Degerfors kommun samt Kristinehamns kommun om en gemensam finansiering av tågtrafik på sträckan mellan Kristinehamn och Degerfors. Dessa avtal gäller till och med december 2023. För att trafiken ska kunna fortsätta beslutade kollektivtrafiknämnden att ett nytt avtal ska tecknas för 2024.

Artikeltaggar

AvtalDegerforsDegerfors kommunKristinehamnRegion Örebro länRegion VärmlandTågtrafikTrafik

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.