Hoppa till huvudinnehållet

Ägarbyte för gård i Väse

Publicerad:

Fastigheten på Ölmhult 800 i Väse har fått nya ägare.

Emma Paulina och Carl-Henrik Hedqvist, 40 och 43 år, har fått fastigheten som gåva av Ulla Birgitta och Lars Olof Hedqvist. Överföringen blev klar i augusti 2023. Gården innehåller två byggnader med en total boyta på 239 kvadratmeter, åkermark på 30 hektar, 2 hektar betesmark och 58 hektar skog. Dessutom står en ekonomibyggnad på 1 100 kvadratmeter på fastigheten.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKarlstads kommunVärmlands länVäse

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.