Hoppa till huvudinnehållet

Äntligen är förlustsviten bruten för Rävåsen 2

Publicerad:

Matchen mellan Rävåsen 2 och IK Arvika på Kilsta IP slutade 1-0 (0-0). Ett skönt trendbrott för Rävåsen 2. Laget hade före måndagens hemmamatch fyra förluster i rad i division 3 Värmland dam i fotboll.

– Skönt att äntligen ta tre poäng, tjejerna har förtjänat detta. Det är en match med ganska lågt tempo men vi lyckas få till bra kombinationer över hela banan. Målet satt långt inne men Ellen får till ett riktigt fint avslut. En riktigt härlig vinst, tyckte Rävåsen 2:s ledare Matilda Dahlman, efter matchen.

Ellen Eneblom stod för Rävåsen 2:s avgörande mål efter 64 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 64:e minuten innan Ellen Eneblom gjorde 1–0 för Rävåsen 2, vilket stod sig matchen ut.

Rävåsen 2 har en seger och fyra förluster och 1–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IK Arvika har fem förluster och 3–18 i målskillnad. Det här var Rävåsen 2:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Rävåsen 2 på sjätte plats i tabellen, medan IK Arvika är på nionde plats.

Nästa motstånd för Rävåsen 2 är Skoghall. IK Arvika tar sig an Råtorp hemma. Båda matcherna spelas söndag 10 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollKilsta IPRIK Karlskoga

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.