Hoppa till huvudinnehållet

Gunnarskog/Bortan äntligen segrare igen

Publicerad:

Spelarna i Gunnarskog/Bortan fick äntligen njuta av en seger igen, efter 3-2 (2-2) borta mot Eskilsäter. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i division 6 Värmland västra herr i fotboll.

– Fruktansvärt go seger! Vi har siktat på denna match ett tag nu så det var gott att förberedelserna satt. Vi har kört försiktigt med vissa som är i farozonen för avstängningar bland annat. Matchen är vår ifrån början till slut tycker jag och vi skapar jättemycket farliga lägen direkt. Vi tar också ledningen med 2-0 och har ytterligare en boll inne som inte domaren ser tyvärr. Sen bjuder vi på 2 billiga mål helt plötsligt då matchen känns som vår. Helt otroligt att det kan stå 2-2 i paus men vi ökar i andra och borde gjort 5-6 mål på Eskilsäter idag men vi bränner friläge på friläge. Vi är också klart giftiga framåt idag då vi också fått hem Oskar Sandelin som är ett starkt kort för oss offensivt. Idag avgör Emanuel Carlsson matchen med ett stenhårt skott i nättaket 3-2, Emanuel som kom hem ifrån Göteborg och ville spela denna viktiga match för oss. Extra beröm till Lagkaptenen Anton Jansson som är otroligt bra idag men även Emanuel Carlsson som kommer hem och avgör matchen för Gunnarskog, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman.

Emanuel Carlsson stod för Gunnarskog/Bortans avgörande mål efter 60 minuter.

Gunnarskog/Bortan tog en tidig ledning. Anton Jansson gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 20:e minuten.

I 27:e minuten slog Jonathan Andersson till, och reducerade åt Eskilsäter.

Bara sex minuter senare var det Colin Lindgren Fröling som såg till att Eskilsäter kvitterade till 2-2. Med en halvtimme kvar att spela nätade Emanuel Carlsson och avgjorde matchen.

Det här var Eskilsäters tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Gunnarskog/Bortans tredje uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet tionde och sista plats i tabellen. Gunnarskog/Bortan är på nionde plats.

I nästa omgång har Eskilsäter Mangskog borta på Mangvalla, lördag 9 september 16.00. Gunnarskog/Bortan spelar borta mot Grums 2 söndag 10 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraEskilsäters IFFotbollGunnarskog/BortanRudsvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.