Hoppa till huvudinnehållet

Tungt för Villastaden – Immetorp bröt fina vinstsviten

Publicerad:

Villastaden har haft en stark period i division 6 Värmland östra herr i fotboll och inför matchen borta mot Immetorp hade laget tagit fem raka segrar. På lördagen tog det stopp och matchen på Källmossen slutade 1-1 (1-1). Det var första poängförlusten sedan den 16 juni för Villastaden.

Immetorps tränare Marcus Puranen:

– Vi är inte tillräckligt noggranna när vi kommer till lägena vi skapar oss. Får avsluta matchen med 1 man mindre och är nöjda med 1-1 mot serieledarna.

Målen gjordes av Immetorps Anton Johansson och Villastadens Edvin Larsson.

Immetorp har två segrar, en oavgjord och två förluster och 12–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Villastaden har fyra vinster och en oavgjord och 16–5 i målskillnad. Det här var Immetorps tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Immetorp är kvar på femte plats, och att Villastaden fortfarande leder serien.

Söndag 10 september 11.00 spelar Immetorp borta mot Alkvettern. Villastaden möter Strömtorp B borta på Strömtorps IP söndag 17 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollImmetorp BKKällmossenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.