Hoppa till huvudinnehållet

I NATT: Flera fall av misshandel i Värmland under natten

Publicerad:
Foto: Kollage

Under natten mellan fredag och lördag fick polisen in flera anmälningar om misshandel och ett fall av rattfylleri där föraren var så berusad att hon omhändertogs.

Lite före midnatt fick polisen larm om en misshandel i Arvika. En 40-årig man ska ha misshandlat en kvinna i 35-årsåldern. Kvinnan ska själv ha uppsökt sjukvård. Polisen grep mannen och åklagare beslutade senare på natten att anhålla honom.

Ett par timmar senare, strax före klockan ett på natten, anmälde en man i 20-årsåldern i Kristinehamn att en person i en bil hade riktat en grön laser mot hans ögon. Han fick smärta i huvudet efter händelsen. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel men ingen person är i dagsläget misstänkt för brottet.

Två misshandlade varandra

Lite före klockan tre fick polisen in en anmälan om misshandel på en restaurang i centrala Karlstad. Enligt anmälan ska två män – 30 och 45 år gamla – ha misshandlat varandra. 45-åringen fick åka ambulans till sjukhuset för att få vård för skador i ansiktet. Ingen av dem frihetsberövades.

Knappt en timme senare fick polisen in ett larm, också det från centrala Karlstad. En 20-årig man misstänks ha misshandlat en jämnårig man och ha ofredat en man i 35-årsåldern.

Backade på polis

Under fredagskvällen fick polisen också in ett larm om att en bilist körde vingligt i Graninge i norra Arvika. Polisen hittade fordonet och tog med föraren för provtagning och hon är nu misstänkt för rattfylleri, vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Hon var så berusad att polisen omhändertog henne.

Christina Hallin, polisens pressinformatör
Christina Hallin, polisens pressinformatör Foto: LARS HEDELIN

– Det finns uppgifter om att hon ska ha backat på polisbilen i samband med ingripandet men det ska inte ha blivit några skador av det, säger Christina Hallin, presstalesperson på Polisen Bergslagen.

Utöver detta rapporterar polisen att den hanterade fyra viltolyckor utan personskador under natten.

Artikeltaggar

ArvikaBrott, lag och rättChristina HallinKarlstadKristinehamnMisshandelOlovlig körningRattfylleri

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.