Hoppa till huvudinnehållet

Säffle SK möter Herrestad på bortaplan

Publicerad:

Säffle SK möter Herrestad borta på Undavallen i division 2 norra Götaland herr i fotboll i kväll. Säffle SK fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot Lidköpings FK, Herrestad förlorade mot IFK Skövde (0-2).

När lagen möttes senast, 12 maj på Sporthälla IP, slutade det med seger för Säffle SK med 2-0.

Säffle SK har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Forward, Vänersborg FK och Nordvärmland. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 2 norra GötalandFotbollHerrestads AIFSäffle SKUndavallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.