Hoppa till huvudinnehållet

39 kvadratmeter stor stuga i Storfors har fått nya ägare

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt huset på Södra Ullvettern 15 i Storfors av Ruth Greta Birgitta Evertsson.

Nya ägare är Lars Joakim och Elin Sophia Hvittensten, 45 och 35 år, från Sollentuna. Priset blev 810 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i augusti 2023. Huset byggdes 1966 och har en boyta på 39 kvadratmeter.

De senaste tolv månaderna har det sålts tre hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Södra Ullvettern 7, som gick för 2 000 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerStorforsStorfors kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.