Hoppa till huvudinnehållet

Lastbil körde fast under viadukt i Kristinehamn

Publicerad:
En lastbil körde fast under en viadukt på Södra Ringvägen i Kristinehamn.
En lastbil körde fast under en viadukt på Södra Ringvägen i Kristinehamn. Foto: Mikael Viren

En lastbil fastnade under en viadukt på Södra Ringvägen i Kristinehamn. Räddningstjänsten var på plats för att försöka få loss fordonet.

Klockan nio på tisdagsmorgonen så fastnade en lastbil under en viadukt på Södra Ringvägen i Kristinehamn. Viadukten har en maxhöjd på 3,6 meter. Vid 9.30 så fick räddningstjänsten loss lastbilen som kunde forslas bort från platsen. Enligt SOS Alarm så behövs ingen ambulans, utan det rörde sig bara om en fastkörning.

Artikeltaggar

KristinehamnLastbilarSödra RingvägenSOS AlarmTrafik

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.