Hoppa till huvudinnehållet

115 kvadratmeter stort hus i Sysslebäck får nya ägare

Publicerad:

Fastigheten på Södra Persby 14 i Sysslebäck har fått nya ägare.

Köpare är Andrzej Roman och Lucja Weremko, 63 och 62 år, och säljare är Alf Benny Harry Carlsson och Helena Liselott Lotti Artursson. Köpet blev klart i juli 2023 och priset blev 1 000 000 kronor. Huset är byggt 1923 och har en boyta på 115 kvadratmeter. Till det hör en tomt på 7 800 kvadratmeter.

Ett par hundra meter bort såldes i augusti förra året ett annat hus, på Persbyheden 8. Där såldes ett 70 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 1 075 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSysslebäckTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.