Hoppa till huvudinnehållet

”We love Love” - Idol-juryn gav värmlänningen guldbiljett

Publicerad:
Love Strandberg första uppträdande i ”Idol” gick som en dans.
Love Strandberg första uppträdande i ”Idol” gick som en dans. Foto: TV4

”We love Love”.

Juryns utlåtande var kort och koncist. För värmlänningen Love Strandberg är ”Idol” redan en succé.

Under måndagens säsongspremiär av ”Idol” gick allt som på dans för värmlänningen Love Strandberg. Han framförde sin låt och möttes av en jublande jury. Saken var biff – han fick en guldbiljett som tar honom direkt till slutaudition.

– Allt gick så snabbt! Jag hann knappt med att känna vad det var som hände, säger Love Strandberg.

– Det var en massa intryck på en gång.

Love Strandberg tar emot juryns positiva feedback.
Love Strandberg tar emot juryns positiva feedback. Foto: TV4

De fyra jurymedlemmarna Anders Bagge, Kishti Tomita, Katia Mosally och Alexander Kronlund var eniga.

– Jag blev jätteglad, fast det var först senare på kvällen som jag kunde landa och ta in det som hade hänt. Jag kom ihåg att jag tänkte: ”Men gud, det hände ju faktiskt på riktigt”. Men i stunden var det svårt att riktigt ta in.

Du gav ett tryggt intryck, efter att ha sjungit någon knapp minut frågade du lite kaxigt om det räckte?

– Haha, ja. Jag kände mig trygg hela den dagen. Men det är klart att det var jättepirrigt när jag gick in till juryn och skulle sjunga. Men jag hade ett lugn. Det enda juryn sa egentligen var att de ville se mer av mig. Bagge ville se mig med ett band.

Avsnittet spelades in i slutet av maj, har det varit svårt att inte avslöja hur det gick?

– Jag ville berätta för alla! Det har varit svårt att hålla sig. Det är så sjukt att det är igång nu, jag är jättetaggad.

Nästa moment för Love Strandberg i ”Idol” är slutaudition.

Artikeltaggar

Alexander KronlundAnders BaggeDansGudIdolJuryKatia MosallyKishti TomitaMusikNöje/KulturTVTV4

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.