Hoppa till huvudinnehållet

Säffle SK gästar Lidköpings FK

Publicerad:

Match igen för Säffle SK när Lidköpings FK gästar Framnäs IP i division 2 norra Götaland herr i fotboll i dag. Lidköpings FK har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Säffle SK. Säffle SK vann sin senaste match med 1-0 mot Gauthiod.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Lidköpings FK, med 2-0.

Säffle SK har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Forward, Vänersborg FK och Nordvärmland. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 2 norra GötalandFotbollFramnäs IPLidköpings FKSäffle SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.