Hoppa till huvudinnehållet

Obesegrade sviten håller i sig för Torsby

Publicerad:

Det fortsätter gå bra för Torsby. I matchen mot Rävåsen 2 hemma kom åttonde matchen i rad utan förlust. 3-0 (1-0) slutade matchen i division 3 Värmland dam i fotboll.

– Tycker vi gör en jättebra match ändå ifrån start! Finns lite småsaker att fila på men överlag en jättebra match av tjejerna. Bra försvarsspel varvat med en fin rörelse och spelglädje offensivt, tror inte Rävåsen har ett enda avslut på mål samtidigt som vi har bud på flera framåt. Tror inte vi har förlorat en match sedan bortamatchen mot just Rävåsen. All cred till tjejerna som sliter för varandra som ett lag, kommenterade Torsbys tränare Sara Grigholm efter matchen.

Rävåsen 2:s tränare Kasper Takalo tyckte till om matchen:

– En spelmässigt jämnare match än vad resultatet visar. Vi åker på ett tungt baklängesmål tidigt på hörna men spelar ändå upp oss efter det. I andra halvlek flyttar vi fram lite positioner och försöker gå för det. Men istället åker vi på två ytterligare baklängesmål.

Torsbys fina hemmaform håller i sig. Segern var femte raka på Björnevi.

Bianca Jonsson Östlund gjorde två och Wilma Björn ett mål för Torsby.

Det här betyder att Torsby ligger på tredje plats i tabellen, och Rävåsen 2 är på sjunde plats.

I nästa match möter Torsby Råtorp borta på lördag 2 september 12.00. Rävåsen 2 möter IK Arvika måndag 4 september 19.00 hemma.

Artikeltaggar

BjörneviDivision 3 VärmlandFotbollRIK KarlskogaTorsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.