Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Säffle SK 2 tog ännu en seger

Publicerad:

Säffle SK 2 fortsätter starkt i division 5 Värmland västra herr i fotboll. När laget mötte Kils AIK borta på Sannerudsvallen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-2 (1-0). I och med detta har Säffle SK 2 fyra segrar i rad.

– Spelmässigt en av våra mindre bra matcher, där Kil tvingar oss till en krigarinsats för att bärga tre poäng. Idag så var ett flertal unga killar med på bänken i A-lagets match som spelades samtidigt, och därför höjdes medelåldern drastiskt när tvåmålsskytten Joakim Broström ställde upp för killarna och klubben när vi var kort med folk. Bortasviten är ett riktigt gott betyg till våra unga lirare, som tar steg för steg i utvecklingen. Nu ser vi fram mot nästa match mot IF Örnen, tyckte Säffle SK 2:s tränare Johan Nordh, efter matchen.

Det var bortaseger nummer fem i rad för Säffle SK 2.

Joachim Broström gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Leo Lövenhamn och Mohammad Nour Alokla Alkhamis, målen för Kils AIK gjordes av Theo Ellström och Zlatan Hazbic.

Med fyra omgångar kvar är Kils AIK på sjunde plats i tabellen, medan Säffle SK 2 är på andra plats.

Kils AIK tar sig an Torsby U i nästa match borta söndag 3 september 14.00. Säffle SK 2 möter samma dag 11.00 Örnen hemma.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland västraFotbollKils AIK FKSäffle SK 2Sannerudsvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.