Hoppa till huvudinnehållet

Strömtorp B vann enkelt borta mot Bråten

Publicerad:

Det blev en klar seger för Strömtorp B mot Bråten borta i division 6 Värmland östra herr i fotboll. Matchen slutade 3-8 (1-5). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Bråten vann med 2-4.

Resultatet innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Strömtorp B.

Pontus Nyqvist gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Oliver Ottosson 2, Johan Jansson, Mattias Johansson och Daniel Svedjeås, målen för Bråten gjordes av Rasmus Iwanczyk, Samuel Losander och Viktor Nyström.

Det här betyder att Strömtorp B ligger på andra plats i tabellen, och Bråten är på sjunde plats.

I nästa match möter Bråten Woody's 2 borta på tisdag 5 september 19.30. Strömtorp B möter Karlskoga SK 2 fredag 1 september 18.00 hemma.

Artikeltaggar

Bråtens IKBråtenvallenDivision 6 Värmland östraFotbollStrömtorps IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.