Hoppa till huvudinnehållet

Åmotfors segrare borta mot Gunnarskog/Bortan

Publicerad:

Åmotfors besegrade Gunnarskog/Bortan på bortaplan i torsdagens match i division 6 Värmland västra herr i fotboll. 0-3 (0-2) slutade matchen.

– Ja vi får gratulera Åmotfors till segern idag, de vinner välförtjänt trots att vi ger dem de 2 första målen. Vi sparkar i luften på ett och vi har en meter för litet djup på det andra. Alldeles för enkelt att släppa in mål på, men så blir det också när vi tränar för dåligt och vi är inte heller riktigt ihopsvetsade som lag. Det var en väldigt speciell match idag då jag hade mycket tankar på nästa match som är lite avgörande. Vi hade ju 3 spelare som riskerade avstängning som jag ville ha med mot Eskilsäter nästa helg så de fick vila idag mot Åmotfors. Idag ger vi extra beröm till Erik Hult Andersson och lagkaptenen Anton Jansson som är mycket bra för oss idag, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman.

Åmotfors tränare Björn Alexandersson tyckte så här om matchen:

– Segern grundades första kvarten efter att Joel och Abbe gjort varsitt mål. Efter det så bränner vi 2-3 frilägen och en straff. Då slutar vi spela och sista 30 är inte direkt bra. Andra kontrollerar vi och Abbe nickar in sitt andra. Andra halvlek är bättre än första och det tar vi med oss.

Resultatet betyder också att Åmotfors har hållit nollan i tre matcher i rad.

Segern var Åmotfors fjärde på de senaste fem matcherna.

Abdikadir Aden Osman gjorde två och Joel Kristiansson ett mål för Åmotfors.

Gunnarskog/Bortan stannar därmed på tionde och sista plats, och Åmotfors toppar fortfarande tabellen.

Gunnarskog/Bortan tar sig an Eskilsäter i nästa match borta söndag 3 september 11.00. Åmotfors möter samma dag 16.00 Grums 2 hemma.

Artikeltaggar

Åmotfors IFDivision 6 Värmland västraFotbollGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.