Hoppa till huvudinnehållet

Kryss för Ölme hemma mot Strömtorp B

Publicerad:

Lagen delade på poängen när Ölme och gästande Strömtorp B möttes i division 6 Värmland östra herr i fotboll, på onsdagen. Matchen slutade 2-2 (1-1).

– Jämn och bra match, tyvärr ett ribbskott från 2-0 ledning, istället gör Strömtorp 1-1. Vi bränner en straff och får nöja oss med ett oavgjort resultat idag. Borde även varit en frilägesutvisning på Strömtorp spelare i första halvlek som var solklar, kommenterade Ölmes lagledare Charlie Zettergren.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Strömtorp B.

Hemmalagets mål gjordes av Ali Ismail Johansson och Reza Shirazi, medan bortalagets mål noterades på Elton Eriksson och Pontus Nyqvist.

Ölme har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 10–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Strömtorp B har tre vinster och två oavgjorda och 14–4 i målskillnad. Det här var Ölmes andra oavgjorda match den här säsongen.

Strömtorp B:s nya tabellposition är tredje plats, medan Ölme är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 26 augusti. Då möter Ölme Woody's 2 på Ölme IP 13.00. Strömtorp B tar sig an Bråten borta 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollIFK ÖlmeÖlme IPStrömtorps IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.