Hoppa till huvudinnehållet

Johan Östling presenterar ”Smala Sussie” i Grums

Publicerad:
Johan Östling, skådespelare från Karlstad, bland annat känd från Smala Sussie.
Johan Östling, skådespelare från Karlstad, bland annat känd från Smala Sussie. Foto: HP Skoglund

Lördagen den 2 september arrangeras en EPA- och ungdomsdag i Grums. Ett av dragplåstren är skådespelaren Johan Östling, som presenterar filmen han själv spelat i, Smala Sussie.

Bakom EPA- och ungdomsdagen står ett flertal aktörer, från Folkets Hus och biblioteket till ABF, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och flera LO-förbund. Dagen riktar sig till ungdomar som kan visa upp sina A-traktorer och delta i en spelturnering i Gruvan hos ABF. På kvällen visas den värmländska pärlan Smala Sussie, som presenteras av skådespelaren Johan Östling, som spelade Micke Tretton i filmen. Evenemanget är drog- och alkoholfritt.

Artikeltaggar

ABFBilburen ungdomFilmerGrumsJohan ÖstlingKändisarKarlstadLONöje/KulturSkådespelareSmala Sussie

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.