Hoppa till huvudinnehållet

Man misshandlad av okänd person i Mitticity: ”Två slag och en spark”

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Fredrik Sandberg/TT

En man i 30-årsåldern ska ha blivit utsatt för en misshandel i Mitticity-gallerian i Karlstad i lördags.

Det finns i nuläget ingen misstänkt gärningsperson.

En man i 30 års-åldern besökte polishuset under måndagen för att anmäla en misshandel som han blivit föremål för.

– Mannen berättar att en okänd gärningsperson kommer fram till honom och efter lite ordväxling så får han två slag i ansiktet med knuten näve och en spark på höger lår. Detta har gett upphov till smärta, men mannen ska inte ha behövt uppsöka sjukvård, säger Christina Hallin, presstalesperson för polisregion Bergslagen.

Det finns i nuläget ingen misstänkt gärningsperson.

– Just nu är det en pågående förundersökning och sen får vi se om vi kommer vidare i ärendet. Man kontrollerar om händelsen kan finnas på övervakningskameror eller om det finns vittnen till händelsen.

Den misstänkta misshandeln ägde rum i lördags, men exakt vilken tid är oklart, enligt polisen.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättChristina HallinFörundersökningKarlstadMisshandelMitticity

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.