Hoppa till huvudinnehållet

Svanskog segrare hemma mot Gunnarskog/Bortan

Publicerad:

Svanskog besegrade Gunnarskog/Bortan på hemmaplan i lördagens match i division 6 Värmland västra herr i fotboll. 3-0 (1-0) slutade matchen.

– Stabil och viktig seger sett till tabellen. Vi spelar riktigt bra stundtals när vi gör rätt saker på planen. Många trevliga anfall. Gunnarskog skapar egentligen bara en farlig målchans under matchen. Rättvis seger som lyfter oss i tabellen, kommenterade Svanskogs tränare Patric Rådberg.

Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman tyckte till om matchen:

– Vi får gratulera Svanskog till segern idag, jag var inte själv på plats men vi börjar jättebra första 30 minuterna men sedan tappar vi i styrka tyvärr. Det står 1-0 till den 85e minuten så det var inte så jättelångt undan poäng idag, men vi har som vanligt svårt och göra mål. Vi har 5 matcher kvar på säsongen för att klara nytt kontrakt. Det ser ju ut och stå emellan oss eller Eskilsäter om platsen kvar i division 6.

Sebastian Dahlberg gjorde två och Robin Reuter ett mål för Svanskog.

Svanskog ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Gunnarskog/Bortan är på tionde och sista plats.

I nästa match möter Svanskog Grums 2 borta på fredag 25 augusti 18.30. Gunnarskog/Bortan möter Åmotfors torsdag 24 augusti 18.30 hemma.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGunnarskog/BortanSvanevallenSvanskogs IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.