Hoppa till huvudinnehållet

Så här ställer DIF upp mot IFK Göteborg – han är tillbaka i truppen

Publicerad:
Johan Mårtensson är åter i DIF:s trupp när laget på lördagseftermiddagen ska ta sig an IFK Göteborg.
Johan Mårtensson är åter i DIF:s trupp när laget på lördagseftermiddagen ska ta sig an IFK Göteborg.

Degerfors IF kommer till spel med samma startelva som i måndagens segermatch borta mot IFK Värnamo när laget på lördagseftermiddagen spelar hemma mot IFK Göteborg.

Ur truppen utgår Albin Mörfelt som ersätts av Johan Mårtensson, åter efter att ha missat två matcher på grund av hjärnskakning.

DIF-tränarna Tobias Solberg och Andreas Holmberg tog efter fredagens träning ut en trupp bestående av 21 spelare, med förhoppning om att Douglas Bergqvist skulle vara tillgänglig efter den skada som höll honom borta från spel senast. Det är dock Bergqvist som inte finns med när truppen bantats till 20 namn.

Startelvan: Sondre Rossbach - Gustav Granath, Seid Korac, Karim Mammar - Elyas Bouzaiene, Rasmus Örqvist, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Joe Gyau - Pashang Abdulla, Diego Campos.

Ersättare: Jonas Olsson, Alexander Hedén Lindskog, Damjan Pavlovic, Justin Salmon, Depi Ilunga, Johan Mårtensson, Peter Gwargis, Gustav Lindgren och Jamie Bichis.

Följ matchen mellan Degerfors och Göteborg härDegerfors IF i sexpoängsmatch: ”Vi ska möta Göteborg med samma mynt”Patrik Werner om Djurdjic comeback: ”Bonus i så fall”Mittfältaren på väg tillbaka i DIF:s lag: ”Aktuell för en trupp på lördag”Det blir lapp på luckan och miljonintäkt när DIF möter Göteborg: ”Kom i tid”Campos räddade tre poäng: ”Ett mål från oss alla”Solberg: ”Oerhört nöjda med tre poäng men måste kännas tungt för Värnamo”Sondre storspelade i målet och låg bakom DIF:s segermål: ”Otroligt viktig vinst”Campos sena mål frälste DIF i Värnamo – mycket viktig seger i bottenstridenKlart: Lagerbielke till skotska storklubben

Artikeltaggar

AllsvenskanAndreas HolmbergDegerfors IF HerrFotbollIFK GöteborgJohan MårtenssonStora VallaTobias Solberg

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.