Hoppa till huvudinnehållet

Hawen Tesfahiwet Mebrahtu matchhjälte för Ölme 2 mot Ulvsby 2

Publicerad:

Ölme 2 vann med 1-0 (1-0) hemma mot Ulvsby 2 i division 7 Värmland östra herr i fotboll. Matchens enda mål stod Hawen Tesfahiwet Mebrahtu för i första halvleken.

– Ulvsby får ha mycket boll och har de flesta lägena matchen igenom, men vi står upp bra och kontrar in första målet. Vi får göra lite ändringar till andra halvlek och kan kämpa oss till en väldigt viktig seger, kommenterade Ölme 2:s ledare Charlie Zettergren.

Ulvsby 2:s tränare Per Ericsson:

– Ulvsby hade ett stort bollinnehav och många målchanser. En kontring för Ölme blev till slut enda målet.

Ölme 2 har två segrar och tre förluster och 8–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ulvsby 2 har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 12–18 i målskillnad. Det här var Ölme 2:s fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Ulvsby 2:s nya tabellposition är fjärde plats, medan Ölme 2 är på sjunde plats.

I nästa omgång har Ölme 2 Villastaden 2 borta på Sannaheden, söndag 27 augusti 14.00. Ulvsby 2 spelar hemma mot Åtorp 2 lördag 26 augusti 16.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollIFK ÖlmeÖlme IPUlvsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.