Hoppa till huvudinnehållet

Skoghall har fyra raka segrar – vann mot Värmlandsbro med 4-1

Publicerad:

Skoghall är i bra form just nu. På fredagen kom seger nummer fyra i rad, efter 4-1 (1-0) borta mot Värmlandsbro. Det innebär också att Värmlandsbro har fem raka förluster i division 4 Värmland herr i fotboll.

– Skoghall leder rättvist med 1-0 i halvtid där de är starkare än oss i första halvlek. I andra kommer vi ut bättre, börjar vinna lite dueller, tar mer löpningar och lyckades flytta upp spelet mer på offensiv planhalva. Tycker vi kvitterar rättvist till 1-1. Vi drar på oss en straff i 80:e där Skoghall tar ledningen med 2-1 och där går luften går ur oss. Min uppfattning är att matchen är jämnare än siffrorna visar, men sett över hela matchen är Skoghall lite starkare, kommenterade Värmlandsbros tränare Anders Eldh.

Skoghall gjorde första målet. Rasmus Adolfsson gjorde målet, redan i sjätte minuten. Värmlandsbro kvitterade till 1-1 i 59:e minuten.

Först med nio minuter kvar att spela tog Skoghall ledningen genom Wille Pihlström på straff.

1-3-målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Johan Lind slog till och gjorde mål.

Laget ökade ledningen på nytt, till 1-4, bara fyra minuter senare ännu en gång genom Johan Lind. 1-4-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Värmlandsbro är kvar på elfte plats, och Skoghall stannar på tredje plats, i tabellen.

Värmlandsbro tar sig an Arvika i nästa match borta lördag 26 augusti 16.00. Skoghall möter IFK Kristinehamn borta torsdag 24 augusti 18.45.

Artikeltaggar

BrovallenDivision 4 VärmlandFotbollIFK SkoghallVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.