Hoppa till huvudinnehållet

Läs liverapporteringen i efterhand nedan

Publicerad:
Färjestad föll mot Malmö efter straffdramatik.
Färjestad föll mot Malmö efter straffdramatik. Foto: CARL SANDIN

Färjestads segersvit på två matcher är över.

Laget tog bortamatchen till straffläggning efter att ha hämtat upp ett 2-0-underläge via Joel Nyström och Lucas Forsell. I straffläggningen missade man däremot samtliga försök och Malmö kunde gå segrande ur mötet efter ett avgörande från Wernblom.

FBK vaskar om – här är kvällens formationerLindqvist hyllar nye kedjekamraten: ”Vet att vi fungerar bra tillsammans”

Artikeltaggar

BoråsFärjestad BK HerrIshockeyMalmö RedhawksSHL

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.