Hoppa till huvudinnehållet

Säffle SK jagar nya poäng efter trendbrottet

Publicerad:

Stenungsund tar i dag emot Säffle SK på Bästkustställningar Arena i division 2 norra Götaland herr i fotboll. Säffle SK tog poäng igen i senaste matchen efter sex raka nederlag, när det blev vinst mot Nordvärmland, 4-0. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot IFK Skövde med 1-3.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Stenungsund, med 3-1.

Säffle SK är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.

Artikeltaggar

Bästkustställningar ArenaDivision 2 norra GötalandFotbollSäffle SKStenungsunds IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.