Hoppa till huvudinnehållet

Mållös match när Gunnarskog/Bortan mötte Slottsbron

Publicerad:

Det blev mållöst, 0-0, när Slottsbron gästade Gunnarskog/Bortan på Gunnevi i division 6 Värmland västra herr i fotboll på söndagen.

– En jämn match idag som böljade åt bägge håll med målchanser. Vi pratade innan om att defensiven var viktig idag, speciellt efter en dålig insats sist mot Ås. Idag var defensiven bra för oss och vi skapar också ett antal målchanser som är mycket nära att det blir mål på, men samtidigt så har Slottsbron också en hel del bra lägen. Men det här var väl kanske ett rättvist resultat om man ska se till matchbilden. Det är fortsatt jämnt i botten och det kommer bli en spännande höst då serien inte har något riktigt stryklag, en seger så är man på säkra sidan igen. Extra beröm idag till vår målvakt Mattias Rundin som gör många viktiga räddningar och Sabri Barandagiye som springer och kämpar hela tiden. Kul också att vi har fått med en mycket duktig 50-åring i laget genom Cristian Jonsson som ska spela lite grann nu när serien ska avgöras, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman efter matchen.

Slottsbrons tränare Anders Knöös om matchen:

– En fin men tungsprungen plan gjorde att spelet blev lite hafsigt. Vi hade två mål inne men tyvärr blev båda bortdömda. Vi låg väl närmast segern men även Gunnarskog hade några lägen. Summerar man så är rimligtvis de mer nöjda än oss med en poäng.

Resultatet betyder också att Slottsbron har hållit nollan i tre matcher i rad.

Gunnarskog/Bortan har en seger, en oavgjord och tre förluster och 4–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Slottsbron har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 13–5 i målskillnad. Det här var Gunnarskog/Bortans andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Gunnarskog/Bortan ligger kvar på tionde och sista plats och Slottsbron på fjärde plats i tabellen.

I nästa match, lördag 19 augusti, har Gunnarskog/Bortan Svanskog borta på Svanevallen 13.00, medan Slottsbron spelar hemma mot Grums 2 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGunnarskog/BortanGunneviSlottsbrons IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.