Hoppa till huvudinnehållet

Segerraden förlängd för Ämtervik – besegrade Högboda

Publicerad:

4-0 (2-0) blev resultatet när Ämtervik och Högboda möttes på Lövviksvallen på fredagen. I och med detta har Ämtervik tre raka segrar i division 5 Värmland västra herr i fotboll, och efter den tuffa perioden är Ämtervik nu i riktigt bra form.

– Det var en gedigen insats av samtliga spelare idag där vi spelar med få tillslag på bollen och egentligen dominerar matchen från start. Vi har kanske lite fler alternativ offensivt för tillfället vilket hjälper till, och med fyra raka vinster med träningsmatchen förra veckan så ser vi fram emot att fortsätta greppa halmstrån uppåt i serien, kommenterade Ämterviks tränare Marcus Palmberg.

Ämtervik fick en bra start på matchen. Johan Ahlberg gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 19:e minuten, genom Olof Palmberg. Direkt efter pausen nätade Olof Palmberg återigen och ökade Ämterviks ledning.

Till slut kom också 4-0 genom Andreas Gefvert som ökade Ämterviks ledning i 77:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

I tabellen innebär det här att Ämtervik nu ligger på fjärde plats. Högboda är på nionde plats.

I nästa match möter Ämtervik Värmskog borta på lördag 19 augusti 16.00. Högboda möter Torsby U lördag 26 augusti 12.00 hemma.

Artikeltaggar

Ämterviks FFDivision 5 Värmland västraFotbollHögboda IFLövviksvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.