Hoppa till huvudinnehållet

Nordvärmland vill ha revansch i mötet med Säffle SK

Publicerad:

Nordvärmland hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot Grebbestad, där sviten på fyra raka segrar dock tog slut (0-1). I dag möter laget Säffle SK i division 2 norra Götaland herr i fotboll på hemmaplan. Bortalaget har sex förluster i rad, senaste mot Forward med 0-2.

När lagen möttes senast, 1 april på Sporthälla IP, slutade det med seger för Säffle SK med 3-1.

Säffle SK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Forward och Vänersborg FK. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 2 norra GötalandFotbollLillängenNordvärmlands FFSäffle SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.