Hoppa till huvudinnehållet

Douglas Andersson tvåmålsskytt när IFK Kristinehamn vann

Publicerad:

IFK Kristinehamn vann mötet med Västanvik hemma med 4-0 (2-0) på lördagen i division 4 Värmland herr i fotboll.

– Seger 4-0 och bud på mer, går inte att kräva mer av grabbarna. Vi startar matchen lite försiktig, men efter Dogges första mål styr vi matchen och gör den bästa matchen för året. Moberg gör en otroligt stabil match i målet, plockar ner inlägg och är trygg i alla lägen. Sen lite extra beröm till Isaac och Dogge med 2 mål. Men alla ska ha stort plus idag för grymt bra match. Övriga målskyttar är Filip Gustavssson och Redon, tyckte IFK Kristinehamns tränare Peter Samuelsson, efter matchen.

Västanviks tränare Cesar Acuna:

– 0-4 är en tydlig läxa, slarvar man, så blir man straffad. Tyvärr är vi inte tillräcklig noggrant i vår spel, varken i uppbyggnad eller avslutningar. Kristinehamn spelar jättefin fotboll och utnyttjar våra misstag till fullo.

Douglas Andersson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Redon Berisha och Peter Samuelsson.

Det här betyder att IFK Kristinehamn ligger på tredje plats i tabellen, och Västanvik är på åttonde plats.

På söndag 13 augusti 14.00 spelar IFK Kristinehamn hemma mot Töcksfors, och Västanvik hemma mot Råtorp.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIFK Kristinehamn FotbollSannavallenVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.