Hoppa till huvudinnehållet

Kodjo Akolor till Scalateatern

Publicerad:
Kodjo Akolor kommer till Karlstad i höst.
Kodjo Akolor kommer till Karlstad i höst. Foto: Fredrik Etoall

Den 10 september kommer komikern och radioprataren Kodjo Akolor till Scalateatern i Karlstad.

Det är ett par år sedan han senast framträdde som ståuppkomiker och med föreställningen ”Lättkränkt och långsint” kommer Kodjo ta med publiken på en resa genom sitt liv. En 40-årskris, tre barn och 16 år som underhållare är bland annat motiven som kommer att behandlas.

Showen handlar om människan bakom figuren många har sett på tv eller hört i radio. Om en karriär som har varit kantad av både succéer, misslyckanden och frustrerande situationer som Kodjo inte kunnat släppa.

”Är du lättkränkt och långsint som jag eller känner du någon som är det, så är detta den perfekta föreställningen för dig” hälsar Kodjo i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

FöreställningarKarlstadKodjo AkolorKomikerNöje/KulturRadioScalateaternShower

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.