Hoppa till huvudinnehållet

Företag i Karlstad försätts i konkurs

Publicerad:
bolagsverket
bolagsverket

Aktiebolaget Levande Musik i Karlstad AB i Väse begärs i konkurs.

Företaget registrerades 29 juni 2011 och har haft sitt säte i Karlstad. Konkursen registrerades hos Bolagsverket och inleddes den 2 augusti, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.

Levande Musik i Karlstad AB

Så går en konkurs till

En konkurs innebär, för ett aktiebolag, att det avvecklas genom att bolagets tillgångar används för att betala bolagets skulder. Ett bolag kan begäras i konkurs av aktiebolaget självt eller av en borgenär som har fordringar på bolaget. Tingsrätten tar upp ansökan och försätter bolaget i konkurs. Tingsrätten utser en konkursförvaltare som hanterar processen. Konkursförvaltaren redovisar till tingsrätten som avslutar konkursen och bolaget är därmed upplöst. Länk till Bolagsverket

Artikeltaggar

KonkurserNäringslivNya företagVärmlands länVäse

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.