Hoppa till huvudinnehållet

Förre FBK-talangen har skrivit nytt kontrakt: ”Otroligt kul att få fortsätta resan”

Publicerad:
Värmlänningen Anton Brandhammar kör vidare med Nybro som nu är i allsvenskan. Från vänster: Nybros målvakt Pontus Eltonius, Anton Brandhammar och Troja-Ljungbys Miro Lehtimäki.
Värmlänningen Anton Brandhammar kör vidare med Nybro som nu är i allsvenskan. Från vänster: Nybros målvakt Pontus Eltonius, Anton Brandhammar och Troja-Ljungbys Miro Lehtimäki. Foto: Suvad Mrkonjic / BILDBYRÅN

Backen Anton Brandhammar har kritat på ett nytt ettårsavtal med allsvenska Nybro Vikings.

26-årige Anton Brandhammar spelade många av junioråren i Färjestad BK och säsongen 2016-2017 noterades backen för 21 SHL-matcher med Karlstadsklubben.

Brandhammar avslutade förra säsongen med Nybro Vikings i hockeyettan, och det gick ju minst sagt bra. Nybro fixade avancemang till allsvenskan och klubben meddelar på sin hemsida att värmlänningen nu skrivit på ett ettårskontrakt över nästa säsong.

– Förra säsongen fick en magisk avslutning, så det känns otroligt kul att få fortsätta resan med Nybro Vikings i hockeyallsvenskan. Jag ser fram emot att få fortsätta spela framför Sveriges bästa supportrar, säger Anton Brandhammar till Nybros webbplats.

Rasmus Aro är sportchef i Nybro och såklart tillfreds med att Anton Brandhammar stannar.

– Anton inledde den förra säsongen i hockeyallsvenskan (med Almtuna IS) och har känt på det tidigare. Han gjorde en bra säsong med oss och vi fick in egenskaper på backsidan som saknades och det hoppas vi att Anton ska kunna ge oss även den kommande säsongen, säger Aro.

Brandhammar svarade förra säsongen för tre mål och elva assist på 18 grundseriematcher med Nybro och på 15 slutspelsmatcher blev det två mål och sex assist.

Artikeltaggar

Almtuna ISAnton BrandhammarFärjestad BK HerrFärjestad BK JuniorHockeyallsvenskanHockeyettanIshockeyNybro VikingsSHL

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.