Hoppa till huvudinnehållet

Forwarden byter Forshaga mot Munkfors: ”Ser fram emot att kliva ut på isen i Klingevi”

Publicerad:
William Johannesson, tidigare i Forshaga IF, har kritat på för hockeytvåan-laget IFK Munkfors.
William Johannesson, tidigare i Forshaga IF, har kritat på för hockeytvåan-laget IFK Munkfors. Foto: Tommy Andersson

IFK Munkfors spänner musklerna och presenterar forwarden William Johannesson, förra säsongen i Forshaga IF, som ett nyförvärv.

26-årige William Johannesson har de fem senaste säsongerna lirat med Forshaga IF i hockeyettan. Till nästa säsong är forwarden klar för hockeytvåan-laget IFK Munkfors, det meddelar Munkfors på sin hemsida.

– Jag har genom åren alltid tyckt att Munkfors spelat bra hockey och det finns hockeykultur och intresse för hockeyn i byn så det är något jag verkligen vill tillhöra. Jag ser fram emot att kliva ut på isen i Klingevi, säger Johannesson till Munkfors webbplats och fortsätter:

– Jag skulle säga att jag är en offensiv forward som gillar att ta skott och älskar att göra mål. Jag har gjort några år i hockeyettan så jag har lite erfarenheter och rutin därifrån att sprida vidare till mina medspelare.

Artikeltaggar

Forshaga IF IshockeyHockeyettanHockeytvåanIFK MunkforsIshockeyWilliam Johannesson

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.