Hoppa till huvudinnehållet

Forshaga värvar från Hockeyallsvenskan – klart med värmländsk back

Publicerad:
Tobias Björklund, som förra säsongen spelade i Tingsryd, är klar för spel i Forshaga.
Tobias Björklund, som förra säsongen spelade i Tingsryd, är klar för spel i Forshaga. Foto: JONAS LJUNGDAHL

Forshaga har gjort klart med backen Tobias Björklund inför kommande säsong.

Värmlänningen Tobias Björklund, 28 år, är klar för spel i Forshaga. Backen spelade senast i Tingsryd och har tidigare tillhört klubbar som Comet Halden i norska andraligan och juniorlaget Minnesota Wilderness i North American Hockey Leauge.

Björklund kommer från Filipstad och har Bofors IK som moderklubb. Han tillbringade junioråren i Färjestad och har nu skrivit på ett ettårskontrakt med Forshaga.

”I Tobias får vi en rutinerad back med meriter från både utomlands och i högre ligor. Han ger den stabilitet i försvarsspelet som vi behöver, men kommer bidra offensivt på ett bra sätt också. Övertygad om att det kommer poäng från honom i vinter”, skriver Forshaga i ett inlägg på Facebook, där man presenterar nyförvärvet.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga A-lagFacebookFärjestad BK JuniorForshagaIshockeyMinnesota WildernessTobias Björklund

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.