Hoppa till huvudinnehållet

Ingen Öhgren i landslaget: ”Hade jag åkt hade jag missat första veckan med FBK”

Publicerad:
Färjestads nyförvärv Liam Öhgren följer inte med Juniorkronorna på träningsläger. Det meddelade landslaget på fredagen. Här bredvid Lucas Forsell under en FBK-träning tidigare i sommar.
Färjestads nyförvärv Liam Öhgren följer inte med Juniorkronorna på träningsläger. Det meddelade landslaget på fredagen. Här bredvid Lucas Forsell under en FBK-träning tidigare i sommar. Foto: Helena Karlsson

Färjestads Liam Öhgren åker inte på Juniorkronornas träningsläger i USA.

– Hade jag åkt hade jag missat första veckan med FBK, skriver nyförvärvet i ett sms till NWT.

Liam Öhgren, Färjestad, Noah Östlund, Växjö och Jonathan Lekkerimäki, Örebro utgår alla från truppen som tagits ut till lägret och matcherna, som ska spelas i USA de kommande veckorna.

Anledningen till Öhgrens återbud är ingen skada, utan hans beslut att inte åka till USA grundar sig helt i att han vill få en bra start i sitt nya lag - Färjestad.

– Hade jag åkt hade jag missat första veckan med FBK. Kände att jag ville ha en bra start när det är nytt lag och ny miljö, skriver han i ett sms till NWT.

Juniorkronorna meddelar att Zeb Forsfjäll, Skellefteå samt Leksandsduon Felix Under Sörum och Hannes Hellberg tar trions platser istället.

Färjestad återsamlas inom kort och 2 augusti är det officiell ispremiär. Då kommer supportrarna ha chans att träffa spelare för autografskrivning och fotografering, se den nya matchdräkten och titta på en internmatch med NHL-inslag i form av bland andra Joel Eriksson Ek, Jonas Brodin och Rasmus Asplund.

Artikeltaggar

FärjestadFärjestad BK HerrIshockeyJonathan LekkerimäkiJuniorkronornaLiam ÖhgrenNoah ÖstlundNyförvärvSportUSA

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.