Hoppa till huvudinnehållet

Forshagacentern spelar vidare hos hockeyallsvenska nykomlingen

Publicerad:
Filip Nordström spelar vidare i Kalmar HC, som nyligen fick beskedet att det blir spel i Hockeyallsvenskan till hösten.
Filip Nordström spelar vidare i Kalmar HC, som nyligen fick beskedet att det blir spel i Hockeyallsvenskan till hösten. Foto: Tommy Andersson

Filip Nordström gick till Kalmar HC från Forshaga under förra säsongen. Nu står det klart att den värmländske centern fortsätter sin hockeyresa hos den allsvenska nykomlingen.

Filip Nordström, som är 25 år gammal och har Forshaga som moderklubb, har skrivit på ett ettårskontrakt för den kommande säsongen.

– Filip är en smart center som lyfter sina medspelare och hans egenskaper i tvåvägsspelet kommer att bli viktigt för oss i vinter, säger Kalmars assisterande sportchef Jarkko Oikarinen på klubbens sajt.

Nyligen meddelades att Kalmar kommer att spela i Hockeyallsvenskan kommande säsong. Det blir första gången i klubbens historia som man spelar på den nivån.

Detta blir även Nordströms första säsong i Hockeyallsvenskan.

Artikeltaggar

Filip NordströmForshagaHockeyallsvenskanIshockeyKalmarKalmar HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.