Hoppa till huvudinnehållet

Olle Jönsson på Sunnemodagen

Publicerad:
Olle Jönsson uppträder på Sunnemodagen.
Olle Jönsson uppträder på Sunnemodagen. Foto: Per Jahnke

På lördag 15 juli är det åter dags för Sunnemodagen som anordnas i Sunnemo Folkets Park.

Denna familjefest är ett återkommande inslag i den värmländska sommaren och i år firar man 25 årsjubileum.

Jubileumsprogrammet innehåller de sedvanliga inslagen som talangjakt, mini-joggen, hoppborg och ponnyridning men här finns också några överraskningar. Ingen mindre än Olle Jönsson från Lasse Stefanz uppträder under eftermiddagen med några låtar. Även vissångaren Björn Sandborgh står på scenen och författaren Sofia Sköld finns på plats för att signera sina böcker.

Det blir också en fotoutställning av Urban Lavén med foton från Sunnemo.

Artikeltaggar

Björn SandborghBöckerFörfattareLasse StefanzLitteraturOlle JönssonSunnemo

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.