Hoppa till huvudinnehållet

Replik: Relevanta frågor ställdes

Publicerad:
Jag påstår att frågorna var högst relevanta, skriver Joe Bengtsson.
Jag påstår att frågorna var högst relevanta, skriver Joe Bengtsson. Foto: NWT arkiv

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Om nu köparen var så angelägen att köpa fastigheten så är det knappast seriöst att hoppa av efter en kort intervju, skriver Joe Bengtsson.

Svar till Ronnie Walfridsson, Anna-Lena Carlsson och Roger Larsson (NWT 5/7).

Ett företag ville köpa industrifastigheten i Sysslebäck och starta verksamhet. De kom till kommunstyrelsen och presenterade sig och målade upp en bild att man skulle anställa 5-8 personer för att slutgiltigt ha 50 personer på plats. Låter ju alldeles förträffligt.

Vid presentationen fick man ställa frågor, även av majoriteten, vilket också gjordes. Det var vanliga frågor som ställs till företag när man skall ingå en affärsuppgörelse. Moderaterna; Centern och Kristdemokraterna vill nu påskina att frågorna var för påträngande.

Så skriver du en debattartikel

Jag påstår att frågorna var högst relevanta. Om nu köparen var så angelägen att köpa fastigheten så är det knappast seriöst att hoppa av efter en kort intervju.

För övrigt så vill jag påstå att M, C och KD är populisterna i detta fall med notoriska felaktiga påståenden. Inte ens sista raden i artikeln är rätt. President i Dalen var Petter i Boa och han är tyvärr avliden. Skärpning!

Joe Bengtsson

De oberoende i Torsby

Artikeltaggar

Anna-Lena CarlssonFastigheterJoe BengtssonKommunstyrelsenKristdemokraternaModeraternaPolitikRoger LarssonRonnie WalfridssonSysslebäckTorsby kommun