Hoppa till huvudinnehållet

Mangskog vann enkelt hemma mot Gunnarskog/Bortan

Publicerad:

Det blev en klar seger för Mangskog mot Gunnarskog/Bortan hemma i division 6 Värmland västra herr i fotboll. Matchen slutade 6-1 (3-0).

– Bra genomförd match av oss som vi vinner rättvist. Vi blir lite passiva efter 5-0 vilket Gunnarskog utnyttjar 5-1, då vaknar vi till igen å stänger ner matchen 6-1. Nu laddar vi om för höstsäsongen, kommenterade Mangskogs spelare Jon Kihlman efter matchen.

Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman tyckte till om matchen:

– Jag var inte själv på plats idag, men Mangskog tog ju kommandot direkt idag och avgör matchen redan i första halvleken. Vi tar sommaruppehåll nu, men vi behöver snart ladda om för en tuff kommande höstsäsong med många viktiga matcher i bottenstriden. Vi är ju några lag som är direkt inblandade. Vi är fullt fokuserade på att klara nytt kontrakt efter en strulig vårsäsong, med bland annat många flyttade matcher. Vi visste ju inte inför seriestarten om vi hade tillräckligt med spelare för och klara oss.

Segern var Mangskogs fjärde på de senaste fem matcherna.

Målgörare för Mangskog var Daniel Aregarn 2, Magnus Wästlund 2, Pierre Thunberg och Fredrik Wallgren Bäckström, medan Gunnarskog/Bortans enda mål gjordes av Sabri Barandagiye.

Gunnarskog/Bortan fortfarande är sist i serien efter matchen, medan Mangskog är på andra plats.

I nästa omgång har Mangskog Grums 2 borta på NP3 Arena, fredag 11 augusti 19.00. Gunnarskog/Bortan spelar hemma mot IFK Ås onsdag 9 augusti 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGunnarskog/BortanMangskogs SKMangvalla

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.