Hoppa till huvudinnehållet

Linnéa Magnusson matchhjälte för Torsby

Publicerad:

Torsby vann hemmamatchen mot Norrstrand i division 3 Värmland dam i fotboll med 1–0. Linnéa Magnusson gjorde matchens enda mål i första halvleken.

– Vi har en varsin halvlek kan man säga, vi skulle väl ha avgjort matchen redan i första då vi har några fina chanser. Norrstrand var bättre än oss i andra men skapar ingen riktig farlighet. Spelet i andra blev svårt för det regnade väldigt mycket. Målet blev till av en hög press av oss då vi får tag i bollen högt upp och Bianca hittar ut till Maja på kanten som lägger in en fin boll till Linnea som sätter bollen fint i öppet mål, kommenterade Torsbys tränare Sara Grigholm efter matchen.

Därmed har Torsby vunnit sex matcher i rad i division 3 Värmland dam.

Torsby har en stark form med fem segrar och 11–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Norrstrand har två vinster och tre förluster och 11–12 i målskillnad. Det här var Torsbys fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Norrstrands tredje uddamålsförlust.

Torsby ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Norrstrand är på femte plats.

På fredag 11 augusti 19.00 spelar Torsby borta mot Skoghall, och Norrstrand hemma mot IK Arvika.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollGranevikNorrstrands IFTorsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.